Skiftet navn!

Bryllup

Jeg har skiftet navn, mitt navn er ikke lenger Linn Jones, og det kjennes veldig rart! Jeg trodde det ville ta litt tid, og jeg hadde en tanke om at jeg ville ha samme navnet til min kommende ektemann når vi drar på bryllupsreise. Jeg vil være Mrs. Så nå har jeg byttet navn, og det kjennes rart men også veldig fint. Jeg vil at hele min lille familie (så langt bare Dan Sander og pelsen) skal ha samme navn!

Som bildet under viser, byttet jeg først til Linn Jones Soltwedel. Men jeg tenker at Jones navnet har gjort sitt. Jeg byttet av personlige grunner, og det ble mitt «selvstendige» navn. Men jeg trenger det ikke lenger nå, jeg trenger ikke lenger være selvstendig. Jeg har funnet mannen i mitt liv, og derfor vil jeg ta hans navn, fordi han har tatt mitt hjerte. Ja, jeg vet. Kliss.

IMG_3717

❤ Linn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s