Invitasjonene er ute!

Bryllup

Da skal alle ha fått sine invitasjoner. Siden vi har ett relativt lite bryllup, med ca 40 inviterte gjester, er det mange vi gjerne også skulle invitert. Men det er derfor vi skal ha en stor fest i løpet av våren/sommeren. Så har du ikke fått invitasjon til selve dagen, så er du i tankene våre og invitert til den store festen! Det er bare familie og noen få nære venner som er invitert på selve dagen! Alle er selvsagt invitert i kirken!

IMG_3704

Jeg har rammet inne invitasjonen, slik at den kan holde seg i år etter år. Gleder meg til å henge den på veggen sammen med de offisielle bildene fra dagen! Vi har også booket fotograf nå, så flere og flere biter av den store dagen kommer på plass.

 

 

 

❤ Linn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s