Brudekjolen er klar!

Bryllup

Jeg hadde en fantastisk tur til Krakow med mine tre forlovere, mine søstre Janne-Kristin, Karoline og Siv Maila. Det var en fantastisk tur, og vi hadde det veldig kjekt! Andre dagen fant vi også brudekjolen min i en salong med en utrolig hyggelig dame som ikke kunne mye engelsk. Hun virket så moderlig, og under tre minutter etter vi hilste på hverandre tok hun meg på puppene… Prøvingen gikk veldig fint, og siste dagen av turen hentet vi den flotte kjolen som var sydd litt og renset. Så nå kan den store dagen komme!

Collage_Fotor

❤ Linn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s